Kaupunkikulttuurin tapahtumakuukausi
11.9.– 9.10.2003

Tapahtumakuukauden keskeisin osa on Lappeenrannan kaupungin keskustan vaiheista kertova valokuvanäyttely. Näyttelyssä havainnollistuu erinomaisella tavalla kaupungin kehityksen vaiheet tähän päivään saakka. Lisäksi visiokuvien avulla kuvataan, mitä joillakin tulevaisuuden uudistuksilla olisi mahdollista saada aikaan kaupunkikuvallisesti. Näyttely on avoinna kauppakeskus Oprin tiloissa arkisin klo 10-18 ja sinne on vapaa pääsy.

Tapahtuman tarkoituksena on herätellä lappeenrantalaisia näkemään ja syvemmin tiedostamaan oman kotikaupungin kehittymisen tarpeet ja mahdollisuudet. Miksi kaupunkimme on juuri tällainen kuin on? Millainen haluaisimme sen olevan? Onko asukkailla mahdollisuutta vaikuttaa kehitykseen?

Lisäksi tapahtumakuukauden tarjonnalla vahvistetaan tunnetta omasta kotikaupungistamme. Tavoitteena on asukkaiden kiinnostuminen kotiseudusta, sen historiallisista ja tulevaisuuteen suuntautuvista ulottuvuuksista nykyisyyden lisäksi. Nämä ulottuvuudet tuodaan mahdollisimman konkreettisina nähtäväksi ja koettavaksi valokuvanäyttelyn, esitelmäsunnuntain, radio-ohjelmien ja sarjakuvataiteilijoiden esityksen avulla.
 

ota yhteyttä